LG прави едни от най-добрите телевизори в бизнеса, но най-новото

...
LG прави едни от най-добрите телевизори в бизнеса, но най-новото
Коментари Харесай

Уникален нов начин за гледане на телевизия идва в Обединеното кралство следващия месец - просто не гледайте цената

LG прави едни от най-хубавите тв приемници в бизнеса, само че най-новото му устройство няма голям екран, завоюва Не заемат място във всекидневната ви или не наподобяват неуместни в най-стилните домове. Нарича се LG CineBeam Q, като корейската софтуерна компания се хвали, че е изработен да се вписва по-добре, когато е подложен на рафт или подложен на масичката за кафе.

Също по този начин е изцяло портативен, ​​може да се мести от стая в стая и даже може да се употребява на открито за летни кино вечери.

Когато пристигна време да стартират тези кино маратони, притежателите ще се почерпят със зашеметяващи 4K визуализации с размер до големите 120 инча. Проекторът също по този начин получава някои умни технологии, с цел да подсигурява, че нещата постоянно наподобяват по най-хубавия метод.

Идва оборудван с функционалности като автоматизирана конфигурация на екрана, която настройва фокуса и усъвършенства разположението на изображението, без да се постанова притежателите да ровят в безкрайни настройки. Той също по този начин автоматизирано ще съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР