LG може да се възползва от новата тенденция при камерите

...
LG може да се възползва от новата тенденция при камерите
Коментари Харесай

Не една, не две, а пет камери могат да ви гледат от следващия флагман на LG

LG може да се възползва от новата наклонност при камерите за мобилни телефони, когато става въпрос за прекален дизайн на продукта. Източник, който приказва със уеб страницата Android Police, твърди, че идващият смарт телефон от серията V (вероятно V40 ThinQ , съгласно известния с вътрешната си информация Евън Блас) ще включва пет камери. Така ненадейно P20 Pro на Huawei наподобява безусловно закостенял на този декор със своите скромни три камери.
Два от тях биха стояли начело и биха могли да се употребяват за различаване на разположение и сканиране в дълбочина, до момента в който останалите три датчика ще седят на гърба и биха могли да обезпечат нови резултати при дълбочината на полето или нарастването при фотоси.

Извън това, бихме получили това, което се очаквали значително: усъвършенствана версия на G7 ThinQ от началото на годината. Тя ще включва екран с разрез, чип Snapdragon 845 и бутон за Гугъл Assistant, до момента в който са добавени детайли от серията V като Quad DAC за усъвършенствано аудио качество.

По-ранните клюки бяха, че V40 ThinQ ще дойде в края на лятото или началото на есента. Въпросът е дали ще забележим нещо качествено друго или не. LG към този момент разводни своя азбучник с два V телефона (V30S ThinQ и V35 ThinQ) и няма гаранция, че клиентите ще бъдат очаровани от още едно повтаряне, без значение от това какъв брой е доста подобряването му. Ако обаче има някаква сигурност, това няма да е последният телефон с пет камери, който ще забележим, защото наклонността е точно за увеличение броя на датчиците.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР