LG Electronics (LG) ще представи своя усъвършенстван енергоспестяващ нагревател за

...
LG Electronics (LG) ще представи своя усъвършенстван енергоспестяващ нагревател за
Коментари Харесай

Ефективният екосъобразен нагревател за вода на LG с награда за дизайн

LG Electronics (LG) ще показа своя модернизиран енергоспестяващ радиатор за вода с инверторна термопомпа на събитието CES® 2021. Носител на премията за нововъведения CES, новият модел се зарежда от двоен инверторен компресор на LG, който спомага за бързо и дейно нагряване на водата, като в същото време обезпечава по-ниска консумация на електрическа енергия и настоящи разноски. Освен това, високоефективният и устойчив образован апарат е съчетаем с приложението LG ThinQ TM за комфортно ръководство в дома или отвън него.

Двойният инверторен компресор на LG загрява водата, употребявайки кондензационна топлота, създадена в процеса на компресиране и циркулация на хладилния сътрудник. Резултатът е радиатор за вода, който употребява до 74% по-малко сила годишно, с цел да действа, в съпоставяне със общоприетия електрически радиатор за вода. Новият артикул ще се предлага в два разновидността - с потенциал от 200 и 270 литра, с впечатляваща енергийна успеваемост и рейтинги надлежно A + и A ++. Освен това, високоиздръжливият компресор и резервоарът за вода са подсигурени с 10-годишна гаранция. Ефективната система на LG употребява топлота от въздуха, с цел да понижи в допълнение потреблението на електрическа енергия, до момента в който двата ѝ вътрешни източника на топлота - термопомпа и радиатор - подсигуряват, че потребителите в никакъв случай няма да останат без топла вода - даже по време на интензивна приложимост.

Интелигентният радиатор за вода с инверторна термопомпа е с Wi-Fi връзка, което му разрешава да работи безпроблемно с мобилното приложение на LG - ThinQ, налично както за iOS, по този начин и за Android устройства. С помощта на приложението притежателите на жилищата могат да ръководят и следят системата отдалечено, да получават постоянни напомняния за поддръжка и да диагностицират избрани проблеми, без да се постанова да се обаждат на отдела за обслужване на клиенти. Потребителите могат също да ревизират температурата на водата в действително време и да употребяват функционалността за обмисляне, с цел да зададат час и дълготрайност на работа.

„ Новият радиатор за вода с инверторна термопомпа от LG отразява нашия ангажимент да предлагаме високоефективни артикули, които имат по-малко въздействие върху енергийните разноски на семействата и върху планетата ", показа Лю Джае-чол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „ LG ще продължи да създава екологично виновни решения, които вършат всекидневието на потребителите по целия свят по-комфортно. "

Победител във всички огромни награди за продуктов дизайн - iF Design, Red Dot, IDEA - този артикул има грациозен, съвременен тип в сходство с най-новите премиум домашен уреди на LG и е елементарен за инсталиране. Нагревателят за вода с инверторна термопомпа от LG ще се предлага на пазара в цяла Европа и Северна Америка от първото тримесечие на 2021 година и ще бъде изложен във виртуалния щанд на LG на CES 2021 (http://Exhibition.LG.com) от 11 януари.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР