LG Electronics (LG) пусна на пазара своя 31,5-инчов IPS Black

...
LG Electronics (LG) пусна на пазара своя 31,5-инчов IPS Black
Коментари Харесай

Новият LGмонитор за диагностика с IPS BLACK осигурява изпитано качество на изображението

LG Electronics (LG) пусна на пазара своя 31,5-инчов IPS Black диагностичен екран (модел 32HQ713D). Като първи медицински екран на компанията, в който е употребена технологията IPS Black, новият модел обезпечава ясна картина с ярки цветове и съответствие 2000:1. Новият диагностичен екран на LG обезпечава надеждно качество на изображението посредством автоматизирано самокалибриране и лекост на потреблението с 6 комфортни бързи клавишни комбинации.

Благодарение на 8-мегапикселовата резолюция (3840x2160 пиксела) диагностичният екран LG IPS Black предлага изясненост на равнище, належащо за здравна образна диагностика - в това число рентгенови фотоси, мамографии и компютърни томографии. Благодарение на режима Multi-resolution Mode (8, 6 и 4 MP) потребителите могат да настроят резолюцията на екрана, с цел да пасва на типа на обсъжданото изображение.

Оборудван с технологията IPS Black, модел 32HQ713D обезпечава ясна картина с надълбоко черно и детайлно изложение на ниските сиви тонове. Диагностичният екран на LG разполага и с вграден челен калибрационен датчик, който разрешава автоматизирано самокалибриране, с цел да поддържа устойчиво качество на изображението.

Освен това 32HQ713D може да се похвали с режими Focus View Mode и Pathology Mode. Управляван с мишка или клавиатура, режимът Focus View Mode дава опция да се избере съответна част от изображението, която да се прегледа, като останалата част от екрана се затъмнява, с цел да се подчертае проблематичната област. Режимът Pathology Mode обезпечава изясненост и акуратност на изображението, като че ли гледате под микроскоп.

Новият екран за диагностика на LG предлага комфортно потребителско преживяване с 6 клавишни комбинации, които разрешават бързото и елементарно контролиране на разнообразни настройки, в това число режим, резолюция на екрана и осветяване. За комфортно ръководство, датчикът Presence автоматизирано изключва екрана след 5 минути, в случай че не е засечено никакво придвижване. Мониторът върви и със стойка, която улеснява процеса на апаратура и предлага ергономичен комфорт с регулируеми надолнище, височина и завъртане, единствено с едно натискане на бутон.

" Новият диагностичен екран на LG предлага високия контрастност, нужен за излагане на ясна образна диагностика ", сподели Сайлъс Чой, вицепрезидент и началник на отдела за B2B решения на LG Electronics Business Solutions Company. " Възползвайки се от нашата изключителна технология за екрани, ние ще продължим да предлагаме медицински монитори, които да дават отговор на характерните потребности на медицинските експерти. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР