LG Electronics (LG) продължава фокусът върху развитието на термопомпените решения ...

LG Electronics (LG) продължава фокусът върху развитието на термопомпените решения

Подобрената термопомпена система LG THERMA V работи с висока ефективност и нисък шум

LG Electronics (LG) не престава фокусът върху развиването на термопомпените решения за дейно отопление и изстудяване на вътрешни пространства. Системата Therma V R32 Monobloc S Air-to-Water Heat Pump (AWHP) е модернизиран артикул от последно потомство, който работи на правилото всичко-в-едно и обезпечава висока продуктивност, надеждност и резултатност. LG HVAC продуктите са приети от експерти и консуматори като най-безшумните системи от Therma V серията до момента. Потребителите могат да наблюдават за съществуването на инициала “S” в името на продукта от серията AWHP, с цел да са сигурни, че залагат на модел с сведен звук в работен режим и усъвършенствано осъществяване.

Много по-устойчиви от стандартните термопомпи, AWHP системите употребяват за източник на топлота въздух от външната среда, с цел да понижат използваното електричество и да покачат енергийната успеваемост. Като част от необятната гама артикули в линията AWHP, Therma V R32 Monobloc предлага цялостен пакет на услугите. Продуктът е построен от вътрешно (IDU) и външно (ODU) тяло в общ съставен елемент, посредством което е избегната инсталацията на вътрешен съставен елемент и водопровод за свързване на хладилен сътрудник. Благодарение на този комфортен всичко-в-едно дизайн, всички хидравлични съставни елементи, в това число датчици, клапани и топлообменник, са интегрирани във външното тяло (ODU). Така инсталацията е гъвкава, спестявайки оптимално пространство, а редуцирането на риска от вътрешен хладилен теч, я прави и извънредно безвредна.

Последното потомство модел Therma V Monobloc S предлага диференцирана стойност с усъвършенствана продуктивност и по-тиха работа. В спокоен режим (Low Noise), термопомпеното решение създава равнища на шума от единствено 35 dB(A) 1 – което значи, че системата е по-тиха от социална библиотека. 2 Така Therma V Monobloc S дава отговор на прецизните европейски правила за равнища на шума даже при инсталиране на единствено 4 м. от прилежащия дом.

Всички артикули от фамилията на Therma V съчетават в себе си мощно деяние и висока успеваемост, показателно и А+++ Energy Label обозначението. Енергоспестяващите характерности са с помощта на революционния LG R1 Compressor™, който с изключение на това обезпечава и надеждно отопление и топла вода даже при минусови темперетури от -25 градуса по Целзий (работейки на 100% от оперативния потенциал при -15 градуса по Целзий и нагоре).

Допълнително, Therma V R32 Monobloc S предлага и комфортно, мъдро ръководство с подсъзнателен сензорен интерфейс. Лесен за навигиране, той разрешава на потребителите да възнамеряват работата му и да трансформират настройките на режима, с цел да приспособяват продуктивността по този начин, че да дава отговор на сезона или потребностите на семейството. Съвместимостта му с мобилното приложение LG ThinQ™ разрешава на потребителите да управляват системата от всяка локация в дома или отвън него.

“Усъвършенстваното всичко-в-едно решение на LG Therma V R32 Monobloc S предлага спокоен и удобен домакински уют комбиниран с непрестанен достъп до топла вода през цялата година,” споделя Джеймс Лий, началник на отдел Air Solution Business Unit в LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. “Ще продължим да разширяваме обсега на нашите HVAC артикули, с цел да отговорим на разнообразните потребности както на бизнес сътрудниците ни, по този начин и на крайния консуматор.”

Източник: cross.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg