LG Electronics (LG) представя своята нова CordZero A9 KompressorTM със

...
LG Electronics (LG) представя своята нова CordZero A9 KompressorTM със
Коментари Харесай

LG представя CORDZERO A9 KOMPRESSOR със STEAM POWER MOP-Универсално решение за почистване на дома

LG Electronics (LG) показва своята нова CordZero A9 KompressorTM със Steam Power Mop на CES 2023. Победител в CES 2023 Innovation Award, новият модел е първата безкабелна отвесна прахосмукачка на марката, която предлага и разчистване с моп на пара. CordZero A9 Kompressor идва и с новаторска All-in-One Tower станция, основана да съхранява, зарежда и автоматизирано да изпразва прахосмукачката.

Оборудвана с преносим накрайник Steam Power Mop, последният CordZero модел на LG разполага с функционалност за мокро разчистване и разчистване на пара, осигурявайки комфортна и ефикасна работа, която оставя повърхностите изцяло чисти, без нужда от препарат. При почистването на пара, кърпите на мопа се загряват с темперетура от почти 60 градуса по Целзий, позволявайки на CordZero A9 Kompressor да отстрани замърсяването на пода по-лесно от стандартните решения за мокро разчистване. Според Intertek, световната организация за тестване и сертификация, моп кърпите на LG, загрявани посредством пара, са по-ефективни от елементарния моп за премахването на разнообразни вещества от пода, като да вземем за пример корав шоколад.1

Steam Power Mop накрайникът идва и с двоен датчик, който предотвратява прегряването на парогенератора на приставката, както и оказва помощ за усъвършенстването на автоматизираната система за вода, която поддържа кърпите на мопа мокри по време на почистването. За сигурността на потребителите, в случай че накрайникът се вдигне от пода, или се държи неподвижно за интервал към 20 секунди, парната система се изключва, до момента в който въртенето на мопа се задържа след към една минута на безучастие.2 Новата безкабелна отвесна прахосмукачка на LG инкорпорира и технологията на компанията Axial Turbo CycloneTM, която оказва помощ за премахването на прахуляк и останки от храна от пода и други повърхности в дома, като генерира мощно засмукване.

Към CordZero A9 Kompressor със Steam Power Mop е и All-in-One Tower станция за бързо зареждане, която икономисва пространство и разполафа със сменяема торбичка за прахуляк, автоматизирана система за автоматизирано изпразване и подсъзнателен екран, който дава статус информация в действително време. LG All-in-One Tower предлага и разнообразни сигнални мелодии, от които потребителят да избира, както и елегантно решение за съхранението на аксесоарите към прахосмукачка CordZero.

„ Нашата нова CordZero A9 Kompressor със Steam Power Mop е в действителност многофункционално решение за разчистване, давайки опция на потребителите да изчистят всяка повърхнина вкъщи, с помощта на ефикасната работа на прахосмукачката с мокро и изсъхнало разчистване, " показа Лиу Джае-чеол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „ LG ще продължи да предлага новаторски домашен уреди и почистващи артикули за по-здравословен и удовлетворяващ живот. "

Посетителите на щанда на LG (#15501, Las Vegas Convention Center) на CES 2023 от 5 фо 8 януари в Лас Вегас, могат да прегледат последните нововъведения в домакинските уреди на компанията, в това число новата отвесна CordZero прахосмукачка със Steam Power Mop и All-in-One Tower станция3.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР