LG Electronics (LG) представя 97-инчовия LG SIGNATURE OLED M (модел

...
LG Electronics (LG) представя 97-инчовия LG SIGNATURE OLED M (модел
Коментари Харесай

Новият LG OLED телевизор със ZERO CONNECT технология редефинира свободата да проектирате пространството си

LG Electronics (LG) показва 97-инчовия LG SIGNATURE OLED M (модел M3), първия в света тв приемник за всеобщия консуматор с технологията Zero Connect1, безжично решение, което прави допустимо предаването на видео и аудио в действително време до 4K 120Hz. Революционният нов OLED TV M3 дава първокласно качество на картината и звука, както и по-голяма еластичност при инсталирането и свързването. Впечатляващо достижение на технологията и дизайна, безкабелния LG 4K OLED е награден на CES 2023 Innovation Awards в две категории.2

За разлика от стандартните тв приемници, при които всички входни портове за свързване на външни устройства се намират в профил или откъм гърба, M33 идва с обособена Zero Connect кутия, която изпраща видео и аудио сигнали безжично към кинематичния, 97-инчов LG екран. Тъй като може да бъде позициониран на разстояние от тв приемника, Zero Connect кутията оказва помощ за едно по-подредено пространство, без разсейващи окото детайли, което от своя страна дава повече независимост при решенията за интериора в дома. Кутията идва с голям брой портове за включване на най-популярните HDMI устройства, като кабелна/сателитна кутия, гейминг конзоли, както и може да се свърже безжично със съчетаем саундбар за по-мощно аудио и в допълнение безкабелно улеснение. Освен свободата, която дават на потребителите за подредбата на дома им, M3 и неговата Zero Connect кутия, разрешават на лесна апаратура на новия LG OLED TV, без заплахата от заплетени кабели. Нещо повече, без каквито и да е кабели, които да пречат на потребителите да се насладят на зрителското си преживяване, изискания минимализъм на 97-инчовия телезор и неговия One Wall Design, го трансформират в още по-спиращо дъха устройство в дома.

Безжичното решение на LG употребява същинско изкуство в технологията, с цел да предложи надеждно видео и аудио предаване към самоосветяващия се OLED екран на M3, позволявайки на потребителите да се насладят на 4K 120Hz наличие и чист, явен тон, без спиране или утежняване на качеството. За да подсигури безукорен трансфер на данните от кутията към тв приемника, компанията създава логаритъм, който незабавно разпознава най-подходящия път за трансмисията. Освен това, логаритъмът оказва помощ да се сведат до най-малко грешките и разстройствата при предаването, защото може да разпознае измененията в непосредствената среда - като да вземем за пример хора и животни, движещи се в стаята - и да промени пътеките в сходство на това. В допълнение, за оптималната мощ на сигнала, антената на кутията може елементарно да се завърти или наклони, с цел да се приспособява към позицията на тв приемника. За оптималната приложимост, Zero Connect кутията работи с гласово различаване, което значи, че потребителите могат да включват и ръководят M3 и обвързваните устройства с елементарни гласови команди.

Въпреки внушителните размери на екрана, M3 елементарно се слива с интериорния фон, с помощта на своя скромен One Wall Design. M3 и интегрираната му скоба се изравнява изцяло със стената, без забележим празен ход, за шикозна, наподобяваща изложба хармония, която добавя впечатляващото качество на картината на самоосветяващия се тв приемник.

Иновативния LG 4K OLED TV със Zero Connect безжично решение е част от изложбата на LG на CES 2023 от 5 до 8 януари на щанда на компанията (#15501, Central Hall, Las Vegas Convention Center). Следете всички вълнуващи оферти от LG на CES, като последвате #LGCES2023 в обществените мрежи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР