LG Electronics (LG) представи новото си решение за пране WashTower™

...
LG Electronics (LG) представи новото си решение за пране WashTower™
Коментари Харесай

На IFA 2022 LG представя изживяване всичко-в едно с новата компактна WASHTOWER COMPACT

LG Electronics (LG) показа новото си решение за пране WashTower™ Compact на IFA 2022. Новата WashTower е изцяло интегрирано 2-в-1 устройство, което комбинира перална машина и сушилня, всичко-в-едно надзорен панел и модернизиран AI в един единствен, спестяващ мястото апарат, който обезпечава оптимално улеснение.

Идеално решение за перилната рутина на едночленно или двучленно домакинство, новата WashTower подсигурява повече резултатност на пространството в дома. В съпоставяне с по-големия модел от 2019 година, тазгодишното попълнение към серията е със 100 милиметра по-тясна, а дълбочината й е понижена със 170 милиметра. В същото време, пералнята е с потенциал от 13 кг за зареждане, а сушилнята – с 10 кг потенциал. Продуктът е и с 235 милиметра по-нисък, което обезпечава по-удобен достъп до прането в сушилнята, която е ситуирана в горната половина на кулата, както и по-лесна грижа за филтрите и опция за апаратура на WashTower Compact в пространства с по-нисък таван. Имайки потребност от по-малко пространство за апаратура от стандартните двойки пералня и сушилня, които могат да се наредят една върху друга или една до друга, само че със същия потенциал, относително дребният апарат освобождава място в кухнята или пералното помещение за други потребности – като да вземем за пример пространство за предпазване на перилните препарати, омекотители или текстил за дома.

Новото всичко-в-едно перално решение от LG може да се похвали и с плосък, единен дизайн, който обезпечава оптимално потребителско преживяване и акцентира фината, минималистична хармония на дома. Разположен на лицето на уреда, сред пералнята и сушилнята, таблото за ръководство Center Control™ разрешава на потребителите да задават елементарно всички настройки и функционалности от едно място. WashTower Compact може да добави безпроблемно на практика всеки фон или интериорен жанр, помагайки на потребителите да основат дом, който съвършено да отразява техния самостоятелен усет.

Нещо повече, новаторския нов модел WashTower издига потребителското преживяване и резултатите от перилната рутина на ново равнище, с помощта на усъвършенствана технология на LG. Използвайки Artificial Intelligence Direct Drive™ (AI DD™), пералната машина може сама да дефинира най-подходящия перален режим (движенията на барабана, темперетурата на водата и времевия цикъл) за всяко зареждане, намалявайки увреждането на тъканите и увеличавайки живота им. В същото време, функционалността Smart Pairing™ икономисва на потребителите време и лутане, като синхронизира сушлнята с пералнята, автоматизирано избирайки най-хубавия режим за сушене въз основата на настройките при пералнята.1 Като перфетния всичко-в-едно апарат, LG WashTower Compact редуцира и времето за пране с програмата TurboWash™ 360, а времето за сушене - посредством функционалността за авансово нагряване Prepare to Dry.

„ Усъвършенствана с по-щадящ пространството дизайн, само че и с последните AI основани технологии за пране от LG, кулата WashTower Compact обезпечава извънредно улеснение на потребителското преживяване, “ споделя Лиу Дже-чеол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „ Ние ще продължаваме да се вслушваме в потребителите си и да посрещаме техните разнородни и изменящи се потребности, като създаваме интелигентни, високо софтуерни и дизайнерски уреди за по-добър живот вкъщи. “

LG ще показа последните си нововъведения, в това число новата WashTower Compact на своята изложбена будка (Hall 18, Messe Berlin) по време на IFA 2022 (2-6 септември) в Берлин, Германия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР