LG Electronics (LG) отново получи признание за своите впечатляващи постижения

...
LG Electronics (LG) отново получи признание за своите впечатляващи постижения
Коментари Харесай

Иновациите на LG с признание от на IDEA 2022 за своя дизайн, ориентиран към потребителите

LG Electronics (LG) още веднъж получи самопризнание за своите впечатляващи достижения в областта на дизайна на артикули, обирайки общо 13 оценки, в това число влиятелното Gold honor, на International Design Excellence Awards (IDEA) 2022. Провеждани всяка година от Industrial Designers Society of America (IDSA), IDEA е считана за една от най-хубавите стратегии за награди за дизайна в света, отличаващи изклщчителните достижения в индустриалния дизайн, нареждайки се до iF Design Award и Red Dot Design Award.

LG OLED Objet Collection Posé, част от неотдавна показаната от компанията начин на живот серия тв приемници, заслужи мечтаното златно отличие на тазгодишното издание на IDEA. Наподобяващ мебел от висок клас или арт творба, неповторимият артикул може да добави всяко пространство със своя грациозен дизайн, до момента в който предлага на потребителите запаметяващи се зрителски преживявания, с помощта на последните OLED технологии на LG.

За разлика от стандартните тв приемници, които са проектирани или за монтиране на стена, или за позициониране на подпора или маса, Posé може да се сложи на всички места в дома, с помощта на тънката си, елегантна стойка на четири крайници. Когато работи в режим Gallery, тв приемникът се трансформира в красиво самоосветяващо се платно за диспей на арт произведения или фотоси, осигурявайки на потребителите впечатляващ метод да покажат обичаното си изкуство или да преживеят още веднъж скъпи фамилни моменти.

Телевизорът LG OLED Objet Collection Posé завоюва и признанието Best of the Best по-рано тази година на премиите Red Dot Design Award 2022, до момента в който различен артикул от серията LG OLED Objet Collection – Easel – отнесе вкъщи Златно отличие на iF Design Award 2022.

Другите спечелили от IDEA 2022 включват първокласните кухненски решения, серията хладилници LG InstaView™ Side-by-Side и микровълнова фурна LG STUDIO Over-The-Range, като и двата продукта получиха Бронзова премия за техния изтънчен и естетически удовлетворяващ дизайн. Следните артикули на LG също получиха самопризнание от тазгодишното съревнование:

· LG tiiun

· LG PuriCare AeroTower

· LG Refrigerator Objet Collection Series

· LG Washer and Dryer Pair

· LG STUDIO 36 ” InstaView™ French-Door Refrigerator

· LG STUDIO Oven Range Series

· LG STUDIO Wall Oven Series

· LG 1 Way Cassette Air Conditioner

· LG Residential Ventilation Solution (ERV)

· LG Self Ordering Kiosk

„ LG ще продължава да преследва нововъведенията в дизайна, които усъвършенстват живота на потребителите ни посредством композиция от естетически и високо-технологични потребителски преживявания, с помощта на революционните технологии на LG, “ показа Лий Чул-бае, началник на Life Innovation Design Center на LG Electronics.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР