LG Electronics (LG) Lifestyle Screens смело заявяват себе си на

...
LG Electronics (LG) Lifestyle Screens смело заявяват себе си на
Коментари Харесай

LIFESTYLE SCREENS на LG представят уникално изживяване на MILAN DESIGN WEEK 2023

LG Electronics (LG) Lifestyle Screens самоуверено декларират себе си на новото ревю в Salone del Mobile, по време на тазгодишното издание на Milan Design Week от 17 до 22 април. ‘A Life Extraordinary` е мултисетивна галерия, която включва моделите от LG OLED Objet Collection. Повече от артистична среда, Lifestyle Screens са показани като творби на изкуството, наблягайки лесната и вдъхновяваща интеграция сред технология и трогателен дизайн. Чрез първокласни начинания, LG се стреми да увеличи информираността за своите Lifestyle Screens и по този начин да разшири достъпността на тази неповторима серия.

Водещ начин на живот иноватор, LG продължава да изследва нови способи да усъвършенства потребителското преживяване. За да сътвори нещо извънредно за събитието в Милано, LG си партнира с първокласната холандска марка, Moooi. Двете компании работят дружно, с цел да приготвят редица разнообразни скици, като концепцията на всяко пространство е елегантно комуникирана посредством LG Lifestyle Screens и изобретателните интериорни предмети и дизайни на Moooi. Превръщайки се в емблема от първия миг, LG Lifestyle Screens употребяват високо софтуерната OLED технология, която продължава да се развива непрестанно през последното десетилетие, с цел да даде първокласно качество на картината и изискан, функционален дизайн, който усъвършенства живота на потребителите и зрителското преживяване.

Посетителите имат привилегията да видят тези извънредни артистични творения, тв приемниците LG OLED Objet Collection, въодушевени от еклектичните, игриви естетически издържани детайли на Moooi, допълнени от декоративни претекстове. Част от портфолиото на Lifestyle Screen, LG OLED Objet Collection тв приемниците са по едно и също време красиви за гледане, само че и обезпечават по-голяма еластичност на пространството и декора. Всеки модел работи като модернизиран интериорен подробност, който усъвършенства визията и атмосферата на жилището, до момента в който в това време обезпечават впечатляващо кинематографско преживяване.

LG OLED Objet Collection Posé размива границите сред първокачествен екран и мебел по поръчка. Той предлага гъвкаво монтиране и опция да се впише безпроблемно във всяко пространство вкъщи. Posé има ъглов, минималистичен дизайн, облекчен от умелото потребление на текстилни детайли и леко заоблени линии. Естетически приятният външен тип на тв приемника прави комплимент на заобикалящия го фон, до момента в който ефикасната система за ръководство на свързването оказва помощ на потребителите да се любуват на по-изчистено пространство и минимализирана неразбория от кабели.

В допълнение към преимуществото, че наподобява стилно от всеки ъгъл, Posé обезпечава впечатляващо OLED evo качество на картината с живи цветове без деформиране от на практика всяка позиция. А когато не се употребява за гледане на филми или излъчвания, Posé може да бъде превключен в режим Галерия (Gallery), позволявайки на потребителите да изложат творби на изкуството или фотоси на самосветещото LG цифрово платно, трансформирайки пространството си в изискана художествена изложба.

Друг екран, подобряващ метода на живот на потребителите, LG OLED Objet Collection Easel също може да се похвали с първокласно OLED evo качество на картината, както и с лек, грациозен дизайн, който може да усъвършенства всеки интериор. Easel е съвършен за тези, които желаят да придадат на своята дневна чувство за съвременен арт салон. Неговият характерен дизайн прилича статив на художник и разрешава стилистично монтиране на стената, създавайки изискана атмосфера, сливайки се безпроблемно с всеки жанр и цветова композиция в дома.

Освен тв приемниците си, LG ще предсави и други арт артикули, въодушевени от Moooi, като LG XBOOM 360, моден преносим представител, който дава мултисетивно преживяване, което комбинира впечатляващо аудио качество с дизайн, наподобяващ ваза, с вградено осветяване - съвършен както за вътрешни, по този начин и за външни пространства.

„ LG OLED разкрива нашия продължаващ ангажимент за възстановяване на живота на потребителите, обогатявайки потребителското им преживяване посредством безупречно съчетаване на технологиите с изкуството, " споделя Кейт О, вице-президент на Brand Communication Division в LG Home Entertainment Company. „ Нашето възобновено партньорство с Moooi е страховит образец за това по какъв начин продължаваме да сътворяваме извънредно преживявания, основани на новаторски и впечатляващ дизайн. "

„ В света на Moooi, към който LG OLED се стреми, технологията усъвършенства естетиката и въодушевява творчеството, " споделя Марсел Уондърс, съосновател и арт шеф на Moooi. „ Заедно, ние имаме задачата да покажем по какъв начин софтуерните артикули могат да се трансфорат в мечтан детайл от интериора, който ще донесе естетика на пространството. "

Посетителите на изложбата на LG/Moooi могат да се насладят на изобретателните артикули LG Lifestyle Screen, въодушевени от Moooi, по време на Milan Design Week от 17 април, 2023 (само с покана) и 18-22 април 2023 (отворено за всеобщата публика) в Salone dei Tessuti в Милано.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР