LG Electronics (LG) кани потребители от цял свят да изживеят

...
LG Electronics (LG) кани потребители от цял свят да изживеят
Коментари Харесай

LG ще представи забележителните си иновации на IFA 2022

LG Electronics (LG) кани консуматори от целия свят да изживеят последните им нововъведения персонално и от близко на IFA 2022 в Берлин, Германия (2-6 септември). Под надпис Life, Reimagined, щандът на компанията ще показа визия за преосмислена технология, начин на живот и нова формулировка на потребителското преживяване, дружно със селекция от артикули, които поставят основите на нови трендове в развиването на технологиите, както и неповторими, нови решения и услуги, основани с мисълта за несравнимо потребителско преживяване.

LG на драго сърце се завръща в Берлин за IFA – за първи път от 2019 година. Първото европейско комерсиално ревю за консуматори се организира още веднъж в столицата на Германия след двугодишна пауза, с цел да впечатлява още веднъж гости от целия свят.

По време на IFA 2022, на щанд 18 в Messe Berlin, посетителите могат да прегледат последните нововъведения от LG, както и да научат по какъв начин компанията премисля потребителското преживяване. Тези, които не могат да посетят персонално IFA, могат да гледат квалифицираното LG Booth видео, което ще бъде качено в YouTube канала на LG Global ().
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР