LG Electronics (LG) е компания, която усилено работи, за да

...
LG Electronics (LG) е компания, която усилено работи, за да
Коментари Харесай

LG SOUNDBAR системи с визия за устойчиво бъдеще

LG Electronics (LG) е компания, която интензивно работи, с цел да сътвори нововъведения, които усъвършенстват живота на всички както през днешния ден, по този начин и в бъдеще, като се стреми да го направи по-зелено и по-устойчиво.

За задачата компанията поставя старания при създаването на всички свои артикули. Добрите практики на компанията при създаването, пакетирането и дистрибуцията на LG OLED тв приемниците е добре позната, само че напъните на компанията в производството на саундбар системите им, не са по-малко. Те могат да се похвалят с устойчиви практики в няколко посоки - оползотворяване на отпадъците и рециклиране; енергийно-ефективно музикално изживяване; резистентен дизайн на продуктите; еко опаковка. Саундбар продуктите са особено създадени с мисъл към околната среда във всеки стадий от виталния цикъл - от производството до изхвърлянето на продуктите, като целият този развой е екологично сертифициран.

Продуктите са създадени с вътрешни елементи от рециклирана пластмаса, с помощта на което саундбар системите на LG получават документ от UL за артикули, покриващи ECV (Environmental Claims Validation - стратегия за потвърждаване на изказванията по отношение на еко устойчивостта им). Валидирането към програмата е още едно доказателство, че компанията употребява по-екологичен метод в производството и на саундбар продуктите си.

Конструкцията им също е деликатно премислена, като LG подхваща стъпки, с цел да подсигурява, че всички техни артикули употребяват от ден на ден рециклирани материали. Global Recycled Standard удостоверява, че употребяваният материал е полиестерно трико, направено от пластмасови бутилки. С тази своя стъпка LG съумяват да дадат нов живот на един от най-големите замърсители за еднократна приложимост.

В създаването на екосъобразни опаковки LG влагат също толкоз старания. Кутиите на саундбар системите са с преосмислен, образован дизайн, с изменена форма и по-малки размери. Саундбарът и високоговорителят са подредени по нов метод в новата кутия с L-образна форма, което разрешава доставка на повече артикули едновременно. Това значи по-малко камиони на пътя и затова по-ниски излъчвания на CO2. Именно опаковките са в основата и на още един еко документ, който саундбар системите на LG получават - SGS ги сертифицира като екологичен артикул, защото вътрешната опаковка употребява рециклирана формована целулоза вместо EPS пяна (стиропор) и найлонови торбички. Тази екологична опция опазва с не по-малка сигурност продукта вътре, до момента в който по едно и също време с това е удобна за природата.

Така, с всяка своя стъпка, LG потвърждават, че основават своите артикули за домашно развлечение освен с мисъл за нововъведенията и напредването на технологиите, само че и с мисъл за опазването на планетата ни. С авангардната си технология крайната цел на LG е да повлияе на смяната в околната среда и да усъвършенства живота на своите консуматори. LG продължава да работи за обществото посредством разширение на самодейностите за запазване на околната среда, рационализиране на индустриалните процеси и възстановяване на продуктовия опит.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР