Лейси Гуч, медицинска сестра от американския щат Небраска, е в

...
Лейси Гуч, медицинска сестра от американския щат Небраска, е в
Коментари Харесай

Медсестра: Пациентите с К-19 падат, преди да мога да им помогна ВИДЕО

Лейси Гуч, здравна сестра от американския щат Небраска, е в челните редици на битката против ковид всеки ден, написа NebraskaMed.

„ Току-що приключих третата си 12-часова промяна тази седмица, изтощена съм “, споделя здравната сестра, до момента в който по лицето й се виждаха следи от нейната защитна маска и други защитни средства.
Както споделя, тя в никакъв случай не била виждала толкоз незабавни интубации на пациенти в кариерата си.

„ През живота си не съм виждала толкоз заболели хора. Те падат толкоз бързо. Най-тъжното е, че не мога да оказа помощ на всички незабавно, тъй като първо би трябвало да се погрижа за всички защитни ограничения. И това са хора, които се нуждаят от помощ по едно и също време и за жалост не получават нужните грижи, които заслужават. Но с короната това е невероятно. Първо би трябвало да защитя себе си и другите пациенти. "Аз съм прекомерно изтощена ", споделя тя.

Сестрата споделя, че първоначално е имало екип, който е лекувал единствено инфектираните с ковид, само че в този момент всички работят.

„ Мисля, че в този момент имаме към 10 коронавирус отделения и едно от тях обслужва единствено тези, които не могат да излязат, това е място, където те умират, за жалост “, добави тя.
Сестрата също отбелязва, че няма задоволително медицински личен състав, който да се оправи с толкоз огромен брой пациенти.

Повече от 11,6 милиона души са инфектирани с ковид от началото на пандемията в Съединени американски щати, а близо 255 000 души са умряли вследствие на вируса.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР