Лейни Уилсън взе пет трофея, включително изпълнител на годината в

...
Лейни Уилсън взе пет трофея, включително изпълнител на годината в
Коментари Харесай

Лейни Уилсън спечели голяма победа на наградите CMA

Лейни Уилсън взе пет трофея, в това число реализатор на годината в сряда вечерта на премиите на Асоциацията на кънтри музиката.

31-годишната певица от Луизиана беше безспорна звезда на вечерта в Bridgestone Arena в Нешвил, където също беше оповестена за женски вокалист на годината, завоюва албум на годината за " Bell Bottom Country " и Уилсън направи енергично осъществяване на нейната ария " Wildflowers and Wild Horses ", което изглеждаше като пристигна от типичен холивудски уестърн.

" Това е всичко, което в миналото съм желал да върша, това е единственото нещо, което знам по какъв начин да върша. " – сподели Уилсън през сълзи, когато одобри купата актьор на годината. „ Най-накрая имам възприятието, че кънтри музиката още веднъж стартира да ме обича. “

Уилсън пристигна през нощта като най-хубавия номиниран с девет кимвания и беше спечелила една премия преди телевизионното предаване на ABC даже да стартира, защото тя и ХАРДИ бяха оповестени за спечелили в категорията „ Музикално събитие на годината “ за „ Wait in the Truck “.

Това беше още една огромна вечер в Нашвил за рапъра, трансформирал се в артист Jelly Roll, който по-рано тази година оглави CMT Музикални награди.

Той откри шоуто с осъществяване на своя шлагер „ Need a Favor “, дружно с изненадващия посетител Уинона Джъд, след което го затвори в дует с К. Мишел на „ Love Can Build A Bridge “, " класическата ария на Джъд с починалата й майка Наоми.

Между това Jelly Roll завоюва премията за най-хубав нов реализатор.

" Има нещо поетично в това 39-годишен мъж да печели нови актьор на годината “, сподели той от сцената. „ Това, което е пред теб, е доста по-важно от това, което е зад теб. “

Люк Комбс, притежател на купата реализатор на годината през предходните две години, взе сингъл на годината в сряда вечерта за кавъра си на „ Fast Car “ от Трейси Чапман, която стана малко евентуален победител за ария на годината за мелодия, която написа през 1988 година

„ Искам да благодаря на Трейси Чапман, че написа една от най-великите песни на всички времена “, сподели 33-годишният артист от Северна Каролина, до момента в който приемаше премията. „ Това е първата обичана ария, която в миналото съм имал. “

Чапман, който завоюва две Грами за „ Fast Car “ през 1989 година, не беше на церемонията, само че сподели в изказване, че това е „ в действителност чест за песента ми да бъде разпозната 35 години след дебюта й. "

Люк Брайън и Пейтън Манинг бяха домакини на церемонията, която включваше музикална респект към починалия артист и създател на песни Джими Бъфет, която включваше Кени Чесни, групата на Зак Браун, Алън Джаксън и Мак Маканали, дълготраен член на групата на Бъфет.

Групата направи плажно празненство от комбинация от шлагери на Бъфет, започвайки с „ A Pirate Looks at Forty “ и завършвайки с „ Margaritaville “ като Чесни извика „ Благодаря ти, Джими! “ на Бъфет, който постоянно е бил обичан измежду кънтри изпълнителите.

В това, което се трансформира в поредност от обичаи на CMA, Крис Стейпълтън завоюва мъжки вокалист на годината за седми път, Old Dominion завоюва вокална група на годината за за шести път, а Brothers Osborne завоюваха дует на годината за своя шести път.

„ Шокирани сме, почтено казано, всяка година това се случва “, T.J. сподели Осбърн.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР