Лейля и Иван са следващите участници, които се разделят с

...
Лейля и Иван са следващите участници, които се разделят с
Коментари Харесай

Още една двойка отпадна от романтичния формат Един за друг

Лейля и Иван са идващите участници, които се разделят с сантименталния риалити формат на NOVA - „ Един за различен “. Решаващият глас на
Полина и Мохамед в интерес на втората номинирана двойка - Денислава и Даниел, докара до първия еднакъв брой гласове по време на елиминации. По този метод генералното класиране се оказа основен фактор коя от тях може да остане във вилата на любовта и да продължи вълнуващата конкуренция. С минимална разлика в резултата, губещо се оказа младото семейство от Пловдив.

„ Благодарим на всички останали участници. За нас беше същински значимо да оставим диря и да създадем нови другарства. Забавлявайте се от сърце. Записахме се за присъединяване в „ Един за различен “ най-много поради самите нас. Възприехме формата като избавителен пояс и в този момент може да се каже, че излизаме от него по-заедно отпреди “, показа прочувствено отпадналата двойка.

„ Лейля, Иван, животът във вилата на любовта, повярвайте ми, няма да е толкоз пъстър без вас. Със сигурност ни остава насладата, че още веднъж се открихте един различен и споделяте дружно пътя към себе си. Пожелавам любовта ви постоянно да бъде такава, каквато я видяхме ние тук в „ Един за различен “, на собствен ред се обърна към тях водещият на предаването Емил Чолаков.

В „ Един за различен “ останаха единствено седем двойки. Какво ще е идващото тестване и кои от тях ще приближат до спечелването на огромната премия? Не пропускайте отговорите в новите епизоди на най-романтичното риалити в телевизионния ефир.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР