Лейди Гергана е рожба на творческо безсилие. Образът се появи

...
Лейди Гергана е рожба на творческо безсилие. Образът се появи
Коментари Харесай

Цветелина Цветкова за Лейди Гергана: Най-хубавите неща стават най-случайно

" Лейди Гергана " е рожба на креативно изтощение. Образът се появи безусловно инцидентно, когато трябваше да напиша нещо за " Пощенска кутия за приказки “. Най-хубавите неща стават най-случайно. Това сподели писателят и създател на " Лейди Гергана “ Цветелина Цветкова предаването " Денят на фокус “ на Радио " Фокус “. 

Представянето на третата книга от поредицата за образиЛейди Гергана бе на 13 юни, а на 24 юни ще бъде показана и в границите на SoFest дружно с Митко Живков, Петко Венелинов и Ники Станоев. " Книгите са написани на един лек северозападен акцент, на градския акцент. Хората се смеят на всичко, изключително когато аз я чета “, сподели Цветелина Цветкова.  

Тя описа и за плана си " Зелената жилетка “. " Издадох я в един доста необикновен миг, когато завърши една моя връзка, доста мъчно и мъчително. Много се веселя, че тогава съумях да изкарам любовта в тази книга. Тя показва любовта във всичките й измерения. " Зелената жилетка “ ми е доста в сърцето и доста си я одобрявам. Радвам се, че и хората си я харесват и имат обичани облици от разказите. Така демонстрирам и другата си страна, тъй като знаете, че най-смешните хора са и най-тъжните “, описа писателят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР