Лейди Гага може да се присъедини към филма „Joker: Folie

...
Лейди Гага може да се присъедини към филма „Joker: Folie
Коментари Харесай

Лейди Гага ще участва в Жокера 2?

Лейди Гага може да се причисли към кино лентата „ Joker: Folie à Deux “ като сътрудник на Хоакин Финикс, който играе Жокера.

Тя може да влезе в ролята на Харли Куин за музикалното продължение на блокбъстъра на режисьора Тод Филипс от 2019 година - "Жокера ".

Спекулациите, че Харли Куин ще се появи във кино лентата, за първи път се появиха, откакто Филипс разгласява корицата на сюжета в Instagram на 7 юни. Подзаглавието, Folie à Deux, се отнася до индуцирано налудно разстройство, а единствените действителни спътници на Жокера са Батман и Харли Куин - персонаж, основан за първи път за „ Батман: Анимационният сериал “ при започване на 90-те години.

Превръщането на „ Жокера 2 “ в мюзикъл е още една смела стъпка на Филипс , който реализира златни резултати в боксофиса с 1 милиард $ доходи в международен мащаб и на Оскарите - с 12 номинации и две победи. Хоакин Финикс завоюва най-хубав артист за ролята си на Жокера, прочут още като Артър Флек. Tой също се чака да повтори представянето си във втората част на кино лентата, макар че договорката му към момента не е уредена.

Останалите детайлности за „ Folie à Deux “ остават в загадка, тъй че не е ясно дали Гага също ще способства с музика към плана , само че е несъмнено, че въпреки всичко се приказва за нейното присъединяване. Гага работи с Филипс в качеството му на един от продуцентите на „ A Star Is Born “ от 2018 година , което донесе на актрисата номинация за „ Оскар “ за най-хубава актриса и премия „ Оскар “ за истинска ария. Главния артист и режисьор на този филм Брадли Купър също беше продуцент на „ Жокера “, само че не е ясно какво равнище на присъединяване има той в „ Folie à Deux “.

Харли Куин се потвърди като значим воин за Warner Bros. Марго Роби влезе в ролята три пъти - в „ Suicide Squad” от 2016 година, „ Birds of Prey” от 2020 година и „ The Suicide Squad” от 2021 година, а Кейли Куоко озвучава героя в известния анимационен сериал на HBO Max „ Харли Куин “.

Филмите на Филипс за Жокера обаче са случват в обособена галактика от останалите продукции на DC - сходно на това по какъв начин „ Батман “ с Робърт Патинсън съществува дружно с версията на героя на Майкъл Кийтън, който ще се появи във „ The Flash “ от 2023 г.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР