Лейбъристки депутат раздели Kraft Heinz и Unilever заради огромни печалби

...
Лейбъристки депутат раздели Kraft Heinz и Unilever заради огромни печалби
Коментари Харесай

Moment MP разделя Heinz и Unilever за увеличения на цените, тъй като печалбите скочат

Лейбъристки народен представител раздели Kraft Heinz и Unilever поради големи облаги и сподели, че дължат опрощение на фамилиите, които се борят да купуват техните артикули.

В напрегната сесия в комисията по околна среда, храни и селски въпроси, Бари Гардинър упрекна представители на фирмите за произвеждане на храни, че одобряват обществеността за „ халби “, защото той попита по какъв начин могат да настояват, че времената са били „ сложни “, защото облагите скочиха. По време на готвенето той се оплака, че не съумяват да дадат директни отговори, като даже разкри, че чиновниците на комисията са били принудени да питат „ няколко пъти “, с цел да ги накарат да участват на панела.

Докато отвори на своя разпит, господин Гардинър сподели: „ Искам да стартира, като изложа какво усеща обществеността, тъй като вие измислихте този въпрос... за това какъв брой е мъчно там. Но работата е там, че когато обществеността гледа вашите компании, те знаят, че е било мъчно там, само че не знаят, че е било мъчно за вас. “

Г-...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР