Лейбъристите ще трябва да увеличат данъците, за да запълнят зелената

...
Лейбъристите ще трябва да увеличат данъците, за да запълнят зелената
Коментари Харесай

Лейбъристите ще увеличат данъците, за да запълнят „зелената черна дупка“ в екологичните си цели за 2030 г., предупреждават висши тори

Лейбъристите ще би трябвало да усилят налозите, с цел да запълнят „ зелената черна дупка “ в своите екологични цели за 2030 година, висши тори предизвестен.

Шефът сър Кийр Стармър „ взема фамилиите и страната за простаци “ с новия си проект за разноски за климата, съгласно министъра на енергетиката Клеър Коутиньо.

Тя удари, откакто канцлерът в сянка Рейчъл Рийвс сподели, че е „ отдадена “ на достигането на чиста сила до 2030 година, макар че се отхвърли от обещанието на лейбъристите за вложения от £28 милиарда годишно.

Вместо това сър Кейр дава обещание да похарчи спомагателни 23,7 милиарда паунда за пет години — запазвайки съвсем всичките си задължения за сила, само че за по-малко.

Само тази седмица той сподели, че годишните £28 милиарда са „ обезверено нужни “ за реализиране на зелената цел, преди да се откаже от тях в четвъртък.

Г-жа Коутиньо сподели: „ Лейбъристите настояват, че имат всички същите полици като във вторник, само че в този момент всичко е някак по-евтино.

„ То...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР