Лейбъристите обещаха да намалят разходите за закупуване на училищни униформи,

...
Лейбъристите обещаха да намалят разходите за закупуване на училищни униформи,
Коментари Харесай

Промяна на училищната униформа, която може да накара родителите да отделят £5165 на дете

Лейбъристите дадоха обещание да понижат разноските за закупуване на учебни униформи, защото са предизвестени, че родителите може да бъдат принудени да харчат повече от £5100, с цел да образоват децата си поради покачващите се цени.

Министърът на образованието в сянка Бриджит Филипсън даде обещание да се заеме с казуса като „ въпрос от неотложност “, в случай че пристигна на власт. Правителството на лейбъристите ще ограничи броя на продуктите с маркови учебни униформи, като блейзъри, вратовръзки и спортни екипи, които учебните заведения могат да изискват от учениците да купуват.

Анализ на партията демонстрира, че фамилиите с дете стартират в приемната се чака да похарчат повече от £5165 за учебни униформи в хода на своето обучение, в случай че цените продължат да порастват със същия ритъм и те купуват нови облекла всяка година.

Разходите скочиха внезапно с единните цени за междинното обучение учениците се усилват с една четвърт единствено през последните три години. Лейбъристите обявиха, че ще затегнат разпоредбите, так...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР