Лейбъристите обещаха да използват приложението на NHS, за да дигитализират

...
Лейбъристите обещаха да използват приложението на NHS, за да дигитализират
Коментари Харесай

Лейбъристите ще дигитализират „червената книга“ за медицинските досиета на децата, за да се справят с огнищата на морбили

Лейбъристите дадоха обещание да употребяват приложението на NHS, с цел да цифровизират „ алената книга “, дадена на родителите, с цел да съхраняват медицинските досиета на децата си.

Това е част от проектите на партията за справяне с огнищата на морбили с над 1000 хипотетични случая в Англия и Уелс през 2023 година Предоставено от NHS за последните 30 години персоналното здравно досие на детето - постоянно наричано Червената книга - съдържа имунизационни и медицински детайлности.

Съгласно проектите на Labour информацията вместо това ще се съхранява в приложенията на NHS на родителите - като се заобикаля рискът от изгубване на физически брошури. През 2018 година някогашният министър на опазването на здравето Мат Ханкок също даде обещание да цифровизира брошурата, с цел да „ следва в крайник с времето “. Въпреки че имаше пилотни планове, доста родители към момента получават физическо копие.

Министърът на опазването на здравето в сянка на Лейбъристката партия Уес Стрийтинг сподели: „ Дете, родено през днешния ден, ще доживее до 22-ри век и неща,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР