Левски завърши подготовката си с успех над Септември (София). Сините

...
Левски завърши подготовката си с успех над Септември (София). Сините
Коментари Харесай

Левски завърши подготовката с убедителна победа над Септември

Левски приключи подготовката си с триумф над Септември (София). " Сините " се постановиха над септемврийци с 4:1 в последната си инспекция, играна на помощния терен на " Герена ".

Тимът на Станимир Стоилов реализира цялостен поврат откакто Мартин Петков откри за гостите, само че след попадения на Рикардиньо от дузпа, Уелтън, Цунами и Марин Петков резултатът стана 4:1.
 Снимка 605571
Източник:

Така " сините " извоюваха петата си победа от началото на подготовката, в която имат и две загуби.

В събота Левски посреща Черно море във Велико Търново при подновяването на шампионата.

Срещата през днешния ден стартира безапелационно за " сините ".
 Левски - Септември (София), Марин Петков също се разписа онлайн
Левски - Септември (София), Марин Петков също се разписа

Двубоят е от 14:00 часа

В 11-ата минута Рикардиньо бе изведен в дълбочина от Краев и прониза мрежата на Септември, само че при подаването е имало засада.

В 36-ата минута Мартин Стоянов проби по левия фланг и откри изпуснатия от отбраната на Левски някогашен нападател на " сините " Мартин Петков, който стреля към далечния ъгъл и разпечата мрежата на Ники Михайлов. Петков незабавно подвигна ръцете си, давайки знак, че няма да се радва за попадението.
 Снимка 605570
Източник:

В 44-ата минута Голмайсторът Мартин Петков задържа Рикардиньо при осъществяване на корнер и съдията отсъди дузпа. Зад бялата точка точно новото попълнение на " сините ", който насочи акуратен удар в средата на вратата, с цел да изравни резултата.
 Снимка 605563
Източник:

Пет минути след подновяването на играта Ивелин Попов прати меко центриране от ръба на дъгата пред наказателното поле към Цунами, който с глава разстреля мрежата на гостите, с цел да направи обрата цялостен.
 Снимка 605555
Източник:

" Сините " демонстрираха превъзходство над съперника си и това пролича в 58-ата минута, когато стигнаха до още едно попадение. След добра офанзива на " сините " Марин Петков пусна прекрасен пас към Роналдо, който незабавно откри Уелтън към голлинията и отблизо разстояние бразилецът вкара за 3:1.

В 74-ата минута след осъществяване от корнер на Филип Кръстев, Ивелин Попов отигра топката ефектно и тя доближи на втора греда до Марин Петков, който с глава се разписа за 4:1.
 Снимка 605556
Източник:

В събота Левски посреща Черно море от 17:30 часа. Септември посреща Арда в неделя от 12:00 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР