Левски завърши дългия лагер в Турция с победа. Сините се

...
Левски завърши дългия лагер в Турция с победа. Сините се
Коментари Харесай

Левски завърши с победа лагера си в Турция

Левски приключи дългия лагер в Турция с победа. " Сините " се постановиха с 2:1 над Верес в последна контрола, преди тръгването през днешния ден за България.

Това е и първи триумф за Левски по време на предсезонната подготовка. Попаденията за отбора на Станимир Стоилов станаха дело на Марин Петков и Здравко Димитров. Младокът Асен Митков пропусна дузпа, а " сините " можеха да бият и по-убедително, в случай че украинският вратар на противника не се бе отличил с отлични изяви.

Срещата започва чудесно за " сините ". Марин Петков открадна една топка в центъра, потегли самичък против вратаря, преодоля го и насочи в опразнената врата за 1:0.

В 8-ата минута, капитанът на Левски Николай Михайлов отрази рисков удар отляво. Защитата на столичния гранд за следващ път позволи неточност, след която се стигна до головата опция за украинците.
 Левски - Верес, Здравко Димитров вкара след страховит пробив на Уелтън онлайн
Левски - Верес, Здравко Димитров вкара след страховит пробив на Уелтън

Последен мач на " сините " в Турция

В 19-ата минута, Кръстев пусна към Радослав Цонев, който откри чудесно Билал Бари в предни позиции, само че нападателят не съумя да отиграе добре и стражът на украинците улови.

Две минути по-късно столичният гранд получи правото да извърши дузпа след игра с ръка на съперников състезател. Младокът Асен Митков застана зад топката, само че пропусна дузпата. Вратарят уцели ъгъла и елементарно отрази удара. Талантът на " сините " досега имаше 100% успеваемост от бялата точка, откогато е в академията на клуба. Митков е постоянен реализатор на дузпи при юношите.

В 30-ата минута, след корнер, Ван дер Каап засече отбита топка и стреля, само че вратарят на украинците мазета уверено и по този метод още веднъж попречи на " сините " да вкарат.

Малко по-късно, Радослав Цонев центрира отдясно и безусловно постави топката на главата на Билал Бари, нападателят от непосредствена непосредственост пред вратата, незабавно насочи, само че стражът още веднъж отрази удара.

Минута преди края на полувремето, след многото пропуски на Левски, украинците изравниха. След неточност в отбраната на " сините ", Николай Михайлов се подлъга от едно отиграване на Кобак и падна на земята, играчът с №10 на противника пусна отдясно към капитана на Верес - Сергийчук, който на опразнена врата изравни.

През втората част треньорът Станимир Стоилов пусна в игра Адриан Краев, Кордоба, Галчев, Денис Динев, Здравко Димитров, Димитър Костадинов, Антоан Стоянов, Димитър Андонов, Иван Горанов. В 62-ата минута, " сините " още веднъж съумяха да поведат.

След страховит самостоятелен пробив на Уелтън, който излъга трима играчи на противника, подаде паралелно по земя към Здравко Димитров, който с десния крайник стреля в опразнената врата за 2:1. В 83-ата минута украинците вкараха попадение, само че съдията незабавно го анулира поради фаул в офанзива.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР