Левски започна много силно и убедително сезона, но има важна

...
Левски започна много силно и убедително сезона, но има важна
Коментари Харесай

Левски ще вади и последния трън от словашките рози

Левски стартира доста мощно и безапелационно сезона, само че има значима крачка пред себе си да затвърди тези усещания. "Сините " би трябвало да надградят в семейството на Ружомберок от първия квалификационен кръг на Лига Европа и да довършат започнатата в Словакия работа.

В първата борба на открито нашите момчета стигнаха до удобен задатък от 2:0, само че това по никакъв начин не им подсигурява продължаването в идната фаза, по тази причина на "Герена " те би трябвало да бъдат пределно съсредоточени и да довършат започнатото.

Битката е с начален час 19:30 и ще можете да я гледате непосредствено в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на нашата платформа PLAY DIEMA XTRA. За вас ще я следим и минута по минута с всичко най-интересно на GONG.BG.

Наставникът Петър Хубчев предизвести момчетата си, че не могат да си разрешат и 1% подценяване, тъй като това сигурно ще докара до големи главоболия в течение на мача. Затова можем да чакаме оптималната централизация от левскарите довечера.

Добрата вест за експерта е, че няма нови играчи отвън строя поради контузия. Нещо повече, в разширения състав за борбата попадна и последното към този момент ново попълнение Дени Алар, който е преодолял травмата, получена още на втората му подготовка със състава.

Австриецът обаче има да наваксва в игрови проект, тъй че сигурно няма да е титуляр, а е допустимо и да не се появи на терена, в случай че съотборниците му не са решили към този момент всичко дефинитивно. Това значи, че на върха на офанзивата ще бъде Станислав Костов, който не игра в Словакия поради наказване.

Така единствените с контузии, които няма да са разполагаем на Хубчев, са вратарят Николай Михайлов и централният бранител Холмар Ейолфсон. Първият ще е подготвен за борби напълно скоро, до момента в който вторият ще е на линия най-рано през август.

Съперникът пристигна в София въодушевен до последна степен да сътвори всеизвестен поврат и да навакса изоставането си от 0:2. Словаците не стопираха да ръсят закани преди мача, даже говореха, че надали не са подготвени да убиват на терена. Дали тази психическа война, стартирана от тях, ще даде резултат, ще разберем напълно скоро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР