Левски започна изплащането на най-големия си дълг - този към

...
Левски започна изплащането на най-големия си дълг - този към
Коментари Харесай

Левски плаща с лихвите на Хубчев, той категорично отказал всякакви отстъпки

Левски стартира изплащането на най-големия си дълг - този към Петър Хубчев. Изпълнителният шеф Иво Ивков разяснява обстановката като изясни, че експертът не е направил никакви отстъпки, написа " Топспорт ".

" Имаме подписано съглашение с господин Хубчев и неговият екип. Платена и е първата вноска в период. Сумата е притеснителна. Няма да проучвам какво се е случило в предишното, а ще ви споделям какво подхващаме за бъдещето на клуба. Сумата е разсрочена за шест месеца. Не съм щаслив от това съглашение, само че беше неизбежно с оглед обстановката в клуба. Не бяха реализирани договорености за никакви отстъпки. Сумата, която остана е към 800 хиляди лв.. Тук са включени лихви, главници. Хубчев и екипът му имаха нележение за остъпка.
свързани новини6900на 10.11.2021
Аз го водех този случай, само че моята идея не беше призната. Там договарянията са водени от нашия спонсор. Не на договарящите в този момент е виновността за този проблем. Разсрочването въпреки всичко е отстъпка. Не знам за какво не направиха повече. Но съм отчаян от това. Не сме имали подобен случай даже със знайни и незнайни чужденци. Там казусът се корени още преди раздялата. Това е един христоматиен случай защо не би трябвало да вършим в бъдеще. Ситуацията е такава ", сподели Ивков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР