Левски загуби заради елементарни грешки, които не отговарят на отбор

...
Левски загуби заради елементарни грешки, които не отговарят на отбор
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Причините за загубата са изцяло в нас и в мен

Левски загуби поради обикновени неточности, които не дават отговор на тим с такива упоритости, съобщи треньорът на Левски Станимир Стоилов след провалянето с 1:2 против Славия.

" Причините за загубата са напълно в нас и в мен. Не намерихме решение против групираната игра на Славия в личната им половина и на контрите им. Имахме обстановки при 0:0, а в такива мачове те би трябвало да се употребяват, другояче става все по-трудно и по-трудно. Не бяхме и добре настроени за този значим мач, което е моя виновност ", съобщи Стоилов.

" Допуснахме леки голове и не си реализирахме ситуациите. В такива мачове или би трябвало да вкараш още първото състояние, или да не допускаш леки голове. Това бе значим мач и не ми харесаха упоритостта и експанзията ни. Допуснахме обикновени, обидни неточности за футболисти на Левски.

" Нямаме доста време за работа, защото играем през три дни. Загубихме дуели в столицата и това не е обикновено за тим с нашите цели. Може би би трябвало да ги смъква, тъй като за момента не можем да скочим толкоз високо.

" Не сме изиграли чак толкоз мачове, с цел да се оплакваме (от умора). Загубихме поради характера и упоритостта, които през днешния ден не бяха на равнище ", приключи Мъри.
 Левски загуби от Славия с 1:2 в мач от efbet Лига
Славия приземи мъчително Левски и Мъри

" Сините " с трета загуба от началото на сезона в първенството
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР