Левски загуби от Берое с 1:2 в двубой от 20-ия

...
Левски загуби от Берое с 1:2 в двубой от 20-ия
Коментари Харесай

Левски загуби от Берое в мъглата в Стара Загора

 Спекулират с бъдещето на Павел Колев в Левски
Левски загуби от Берое с 1:2 в дуел от 20-ия финален кръг от есенния дял на Първа лига, игран на стадион " Берое ".

В гъстата старозагорска мъгла двата обора спретнаха здрав мач при доста неприятни метеорологични условия, в които домакините надиграха " сините " и справедливо се поздравиха с успеха.

Мартин Камбуров даде задатък на старозагорци в края на първото полувреме. Габриел Обертан изравни в 77-ата минута, само че единствено 2 по-късно Александър Василев донесе триумфа за " зелените ".

Така Левски остава на 3-ото място с 41 точки на сметката си и по време на зимната пауза ще има тежката задача да заздрави огромните пробойни, които се появиха през есенната акция. Берое пък е 4-и с 36 пункта, с 1 повече от Ботев Пловдив, който на следващия ден ще се изправи против ЦСКА.

В различен мач от през днешния ден Локомотив Пловдив постави завършек на отрицателната си серия. След шест следващи мача без победа, селекцията на Бруно Акрапович реализира експресивен триумф при семейството си на Ботев Враца с 4:0.

" Смърфовете " изцяло заслужиха своя успех, който ще им подсигури една концепция по-усмихнати коледни и новогодишни празници.

Развръзката на тази среща бе след почивката. Преди това " черно-белите " сътвориха поредност от пропуски, които по-късно бяха обезщетени с цели четири попадения в мрежата на Красимир Костов. С два гола се регистрира Вилим Посинкович, а по един път се разписаха Бирсент Карагарен и резервата Ален Ожболт.

Черно море пък не съумя да завоюва гостуването си на Витоша Бистрица. Варненци можеха да се изравнят с 4-ия в класирането Берое, при загуба на заралии от Левски. Това обаче не се случи, като " моряците " водеха в резултата, само че разрешиха равнене през второто полувреме на срещата в Бистрица.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР