Левски за първи път в историята си записа 11 поредни

...
Левски за първи път в историята си записа 11 поредни
Коментари Харесай

Кошмарната серия на Левски го нареди до Верея, Любимец и Светкавица

Левски за първи път в историята си записа 11 следващи турнирни мача без победа. С равенството против Лудогорец  (0:0) на „ Герена “ счупиха и още един връх, съответно за този сезон. До момента няма различен тим, който да е влизал в по-лоша серия без триумф, написа „ Мач Телеграф “.

През есента Спартак Варна не съумя да бие в 10 мача, само че Левски изпревари „ соколите “. Все още има много кръгове до края на шампионата и може някой да бие Станимир Стоилов и компания. Но на този стадий наподобява, че това мъчно ще се случи на процедура. Ако това не стане, левскарите ще се наредят до клубове като Виташа Бистрица, Верея, Светкавица, Раковски, Черноморец Бургас и още много други, които през годините са били създатели на най-кошмарните серии в българското състезание.

Разбира се, има и много по-силни тимове, на които най-малко един път им се е случвало от 1948-а година насам – най-често на Черно море. В тази рубрика влизат и четирите огромни пловдивски клуба, Локомотив София, Берое, Етър. Всички те, без Марица, с били и първенци.

ЦСКА, Славия, Литекс и Лудогорец обаче в никакъв случай не са си разрешавали подобен призрачен сън. ЦСКА бе на път да стане номер 1 по следващи провали през 2014/2015, когато не победи в 12 следващи мача. Хасково обаче бе в по-тежка рецесия – 15 дуела и защищити „ алените “ от това оскърбление.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР