Левски вероятно ще продаде една от звездите си в следващите

...
Левски вероятно ще продаде една от звездите си в следващите
Коментари Харесай

Левски продава една от звездите си в следващите дни

Левски евентуално ще продаде една от звездите си в идващите дни, признават от " Герена ". Интерес има към няколко от играчите на " сините ", само че единствено един от тях ще си тръгне. Старши треньорът Станимир Стоилов е дал зелена светлина за продажбата, само че не непременно. Условието на Мъри е, в случай че се стигне до трансфер, парите, които влязат в касата на клуба, да са солидни и да дават отговор на класата на футболиста. Стоилов съобщи още незабавно откакто пое за повторно Левски, че отсега нататък клубът няма да продава за жълти стотинки, както се е предписание през последните години.

Към днешна дата най-близо до трансфер са Сонко Сундберг, Хосе Кордоба и Уелтън. Съвсем скоро ще разберем кой от тях ще напусне " Герена ", в каква посока и против каква сума.

В същото време стана ясно, че Сундберг е отнесъл санкция от управлението на Левски. Причината е, че си изкара малоумен червен картон в мача с Ботев Враца и няма да играе в днешната среща с Лудогорец за Суперкупата на България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР