Левски вече спокойно може да заяви, че е стартирал лятната

...
Левски вече спокойно може да заяви, че е стартирал лятната
Коментари Харесай

Алекс Колев може да се смята за сигурен нов на Герена

Левски към този момент умерено може да съобщи, че е стартирал лятната си селекция. Предварителен контракт със сините е подписал Алекс Колев, написа " Тема Спорт ".

Нападателят на Крумовград, който бе мечтан на " Герена " и през зимата, ще облече екипа на столичани като свободен сътрудник. В последните месеци интензивно се говореше, че 31-годишният национал ще премине в Левски. През зимата изпълнителният шеф Даниел Боримиров бе отправил оферта към управлението на Крумовград, само че до договорка не се стигна.

Клубът от Родопите съобщи, че е имало диалози, само че не и публично питане. По време на лагера на сините в турския курорт Белек Алекс Колев изгледа две контроли на отбора. Това още повече ускори спекулациите за негов трансфер в Левски. Нападателят даже разяснява информациите и за следващ път съобщи, че желае да облече " синия " екип.

На " Герена " считат за несъмнено и прекосяването на вратаря Даниел Наумов от ФК ЦСКА 1948. Стражът също ще пристигна през лятото като свободен сътрудник на стадион " Георги Аспарухов ", откакто договорът му с клуба от Бистрица изтича след края на сезона. На задача за нови попълнения за Бразилия отпътува и помощник-треньорът Красимир Петров.

Асистентът на Николай Костов е следил онлайн изявите на някои от набелязаните футболисти, а в договарянията още веднъж ще помогне мениджърът Джери Перейра.
 Наско Сираков подвигна мерника на нов левскар, няма да го чака за контракт
Наско Сираков подвигна мерника на нов левскар, няма да го чака за контракт

Отстрани го от първия и дублиращия тим
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР