Левски вече е на една ръка разстояние от големия си

...
Левски вече е на една ръка разстояние от големия си
Коментари Харесай

Чолак се разбра със Сираков и Васил Божков, Левски с нов собственик съвсем скоро

Левски към този момент е на една ръка разстояние от огромния си избавител –  групировката Sport Repiblic, дъщерна на Юнайтед груп и благосъстоятелност на сръбския милиардер Драган Чолак

В понеделник е имало финални диалози сред двете страни. " Сините ", представлявани от Наско Сираков, са били известени, че договорката ще бъде подписана напълно скоро, шише gol.bg.

Както е известно, одитът е приключил наред – не са открити спомагателни големи отговорности на футболния клуб от " Герена ". 

Сега най-пресните информации гласят следното: " Sport Rebublic " е уверил Сираков, че ще купи Левски, откакто към този момент е постигнал сделка с Васил Божков за задълженията към него. Живеещият в ОАЕ някогашен притежател на клуба е имал среща с представители на Драган Чолак. Между двете страни е подписано съглашение, което гласи, че до 31 януари под формата на няколко транша   " Sport Rebublic " ще изплати всичко на сметката на Божков. Сумата обаче остава конфиденциална. Освен това са стартирали договаряния с Национална агенция за приходите, в които страната е получила писмени гаранции, че: " Sport Rebublic " ще се издължи и на нея.

Според друга информация на Блиц, към този момент са стартирали и диалози със Станимир Стоилов за сключване на нов контракт. Контрактът сигурно ще е в пъти по-добър от сегашния на Мъри, който дори дълго време след завръщането си предишния септември работи без заплата.

Медията приключва, че не е изключено скоро да бъде подписан нов рекламен контракт сред клуба и " Еврохолд " на Асен Христов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР