Левски успя да победи Черно море на негостоприемния стадион Тича

...
Левски успя да победи Черно море на негостоприемния стадион Тича
Коментари Харесай

Левски превзе Тича във Варна и излезе трети

Левски съумя да победи Черно море на негостоприемния стадион " Тича " във Варна с 1:0. Единствения гол в мача падна малко преди края на срещата и бе дело на Цунами. С триумфа " сините " се изкачиха на трето място в класирането в efbet Лига.

В 13-ата минута Драга Михайлович получи отляво и подаде към Георги Миланов, който направи двойно с Илиян Стефанов и пусна паралелен пас в наказателното поле, само че защитник на Черно море съумя да избие. Минута по-късно Сула опита да изненада Николай Михайлов от отдалеченост, само че стреля над вратата.

В 23-ата минута Матиас Курьор получи дълъг пас отляво, напредна и центрира в наказателното поле, където Сердюк стреля с глава, само че след рикошет топката излезе в корнер.
`Левски
В 28-ата минута Кордоба сгреши при изнасянето на топката, след което фаулира Сердюк. Пабло Гарсия насочи добър удар от прексвободния удар, само че Михайлов избави. В 38-ата минута още веднъж Пабло Гарсия стреля, само че не затрудни стража на гостите. В 44-ата минута Черно море имаше искания за нарушаване в наказателното поле против Курьор, само че основният арбитър не виновност такова на Михайлович.

В 45-ата минута Левски съумя да заплаши вратата на Черно море. Бари смъкна с глава за Миланов, който от към точката на дузпата потърси далечния ъгъл, само че прати топката настрана от вратата.
`Левски
В 52-рата минута Черно море пропусна чиста обстановка да поведе в резултата. Сердюк съумя да отнеме топката от Сундберг и се озова очи в очи с Николай михайлов и стреля, само че вратарят мазета.

Минута по-късно Левски сътвори добра опция. Михайлович центрира в наказателното поле, а Цунами смъкна с глава на Илиян Стефанов, който стреля, само че Дюлгеров избави. В 62-рата минута Сула съумя да си настройки топката на десния крайник и стреля от към 20 метра, само че Михайлов съумя да избие в корнер.
`Левски
В 72-ата минута Бари върна топката към Миланов, който насочи удар от десетина метра, само че Дюлгеров още веднъж бе на мястото си и улови. В 74-ата минута Бари откри Кордоба, който стреля с глава, само че вратарят на Черно море бе заел добра позиция и избави. В 77-ата минута Беншаа бе съборен в наказателното поле на Левски, само че дузпа не бе отсъдена.
`Левски
В 86-ата минута Цунами засече с глава центриране на Кръстев от корнер и осъществя за 1:0. В продълженията на срещата Пабло Гарсия насочи страховит удар от директен свободен удар, ни Михайлов съумя да избие.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР