Левски уреди четвъртото си ново попълнение по време на зимния

...
Левски уреди четвъртото си ново попълнение по време на зимния
Коментари Харесай

Левски уреди четвърто ново попълнение?

Левски уреди четвъртото си ново попълнение по време на зимния трансферен прозорец, написа " Тема Спорт ". На " Герена " ще дойде мароканецът Джавад ел Джемили. 20-годишното крило идва от кипърския Акртирас. Той ще премине през наложителните медицински прегледи и в случай че всичко при тях е наред, ще подпише контракт със сините. Двете управления са постигнали съглашение по прехвърлянето, като клубът от Острова на Афродита ще си резервира 20% от предстоящ трансфер на играча. Преди това на " Герена " бяха привлечени Кристиан Димитров, Асен Чандъров и Рикардиньо.
 Мъри: Привържениците подсигуряват бъдещето на Левски! Какво значи бистрота - не приказва като страхливците през Дунав Мъри: Привържениците подсигуряват бъдещето на Левски! Какво значи бистрота - не приказва като страхливците през Дунав
Така 20-годишният футболист напуща отбора, воден от Бруно Акрапович и ще облече екипа на " сините ". За последно юношата на Еспаньол игра на 10 февруари при равенството 1:1 на Акритас като посетител на АЕК (Ларнака). Ел Джемили беше на терена 77 минути и бе сменен от бразилеца Дани Араухо. Атакуващият състезател се намира в отлична форма и взе присъединяване в последните три дуела на кипърския отбор. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР