Левски трябва да има нов нападател през зимната пауза. Това

...
Левски трябва да има нов нападател през зимната пауза. Това
Коментари Харесай

Решено: В Левски търсят нов нападател

Левски би трябвало да има нов нападател през зимната пауза. Това е безапелационното решение на спортно-техническото управление на “сините”. За задачата шефът Даниел Боримиров, както и скаутският отдел, от няколко дни работят старателно по този въпрос. Всички контакти на Делио Роси и неговия италиански екип също са включени в задачата по търсенето на нова деветка.

Треньорът на Левски се пробва да откри подобаващ футболист за върха на офанзивата и в придвижване, само че надали ще успее да откри първокласен свободен сътрудник преди края на полусезона. Предложените разновидности от български и задгранични сътрудници не са били утвърдени.

На “Герена” считат, че в случай че Левски желае да бъде конкурентен на Лудогорец и ЦСКА-София, би трябвало да влага в голаджия, защото макар неофензивния жанр на игра, тимът основава положения, само че малко от тях биват осъществени. Жуниор Мапуку и Серджиу Буш не вдъхват доверие на безкомпромисни голмайстори, а след контролата с Ботев (Враца) дефинитивно бе снето доверието и от Бабатунде Адениджи. Нигериецът не изиска да бъде трансфериран в Албания през лятото. Франсис Нар е в същото състояние. А Мапуку не е в положителни връзки с Роси, защото наставникът има доста искания към играта му.

По въпроса за нов нападател, няма да е изненада, в случай че бъде потърсен футболист от ранга на Габриел Обертан и Жорди Гомес. Ако до края на есенния полусезон Роси не утвърди препоръчаните му разновидности, още веднъж ще се прибегне до интервенция от най-високо равнище. Собственикът на Левски Спас Русев евентуално отново самичък ще търси контакти и персонално ще договаря с набелязаните футболисти. Именно по този наин босът докара огромните звезди в лятната селекция на “Герена”.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР