Левски търси чуждестранен вратар, ако се стигне до продажбата на

...
Левски търси чуждестранен вратар, ако се стигне до продажбата на
Коментари Харесай

Левски работи интензивно по зимната си селекция

Левски търси задграничен вратар, в случай че се стигне до продажбата на Ники Михайлов

Ръководството на Левски работи интензивно по зимната си селекция. Както добре ви е фамозно, " сините " преследват бразилския голаджия Велтон, единствено че все още има пречки, за да може той да театралничи гордо с екипа на столичния гранд.

Както и изпълнителният началник Иво Ивков загатна, от " Герена " си оставят малка врата за още един входящ трансфер през януари. ТОПСПОРТ научи, че при нужда вековниците ще ангажират нов вратар. Всичко това се дължи на събитието, че Николай Михайлов е обект на значителен интерес от задгранични клубове. Левски стопира да коментира сагата с Велтон Бразилецът все още е надалеч от " Герена ".

Емисари от Турция и Саудитска Арабия се интересуват от капитана на Левски, а самият той също не отхвърли опцията да промени клубната си принадлежност. Договорът му изтича през лятото на 2022 година и този трансферен прозорец ще бъде финалната алтернатива да бъде продаден за някаква сума пари.

Ако се стигне до търсенето на нов вратар, то той несъмнено ще бъде чужденец. Приоритет ще бъде допустима негова балканска националност, тъй като " сините " сполучиха с финалните си двама вратари от този регион - Милан Миятович (Черна гора) и Звонимир Микулич (Хърватия). Покрай хипотетичния надзирател ще бъде развиван и Пламен Андреев, който е считан от Станимир Стоилов за бъдещия №1 на отбора. Николай Михайлов: С ръка на сърцето - не заслужавахме победа " Младите играят под голямо напрежение "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР