Левски стигна до два мача с Лудогорец за финал на

...
Левски стигна до два мача с Лудогорец за финал на
Коментари Харесай

Удар за Левски: Илия Стефанов е аут и за двата мача с Лудогорец

Левски стигна до два мача с Лудогорец за край на годината. А втората среща ще има голяма цена за " сините ". На 4 декември те ще би трябвало освен да защитят Купата, която завоюваха през май, само че и да запазят единствените си шансове за трофей през този сезон. Титлата още веднъж е мираж след серията от издънки в шампионата.

Лошото е, че и в този мач Левски още веднъж ще бъде без Илиян Стефанов. Причината е, че възобновяване му върви по-бавно от предстоящото. На " Герена " се надяваха, че той ще се оправи най-малко за втората среща с " орлите ", с цел да се усилят вариантите на Станимир Стоилов в офанзива. Това обаче няма да се случи. Така Левски ще би трябвало да се оправя в тези решителни за тима борби без него, в случай че не се случи някакво знамение, а " сините " не имат вяра да има такова.

Стефанов тренира настрана от останалите по специфична стратегия. Целта пред него към този момент е да е напълто подготвен за старта на подготовката, която ще премине главно в Дубай.

Междувременно на " Герена " ще подложат на специфични прегледи Хосе Кордоба, откакто се разбра, че той е получил сърдечен проблем по време на дуелите, които имаше с Панама в Близкия Изток.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР