Левски стартира участието си в евротурнирите със загуба от Вадуц

...
Левски стартира участието си в евротурнирите със загуба от Вадуц
Коментари Харесай

Левски стана за смях в Лихтенщайн

Левски започва присъединяване си в евротурнирите със загуба от Вадуц (Лихтенщайн) с 0:1. Бедите за "сините " започнаха още на загрявката, когато Кали Тиам се контузи и отстъпи мястото си в стартовите 11 на Антони Белмон. В групата за мача пък влезе юношата Мартин Петков.

Левски сътвори първата голова опция - в 7-ата минута шут на Буш бе избавен от стража Хирзел. Тимът на Делио Роси владееше топката, обаче в 14-ата минута Мариани сбърка и Вадуц провежда бърза контраофанзива, приключила с красиво попадение на Кулибали.

Голът стресна играчите на Левски и окрили тези на тима от Лихтенщайн. В средата на първата част Вадуц бе покрай удвояване на задатъка си. Белаид извърши фаул, а след неговото осъществяване Митрев мазета с тъга удара на Гаич.

Малко по-късно капитанът на домакините Мунтвилер имаше шанс, че не си означи автогол, откакто опита да спре центриране отляво. "Сините " офанзиви завършваха със слаби удари, които не се оказаха проблем за защитата на Вадуц.

В началото на втората част за Левски пропуски направиха Белмон, Кабрал и Мариани. След близо час игра Станислав Иванов смени Кабрал, само че и това не оказа помощ.

"Сините " реализираха напън, който обаче не докара до нищо. Освен минималното проваляне, Левски се прибира и с двама контузени. След Тиам още на загрявката, контузия получи и едно от новите попълнения - Мариани. Последният бе сменен наложително в 78-ата минута.

Реваншът е на 17 юли (вторник) в София.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР