Левски спечели с 1:0 последната контрола преди първия си официален

...
Левски спечели с 1:0 последната контрола преди първия си официален
Коментари Харесай

Левски с успех в последната си контрола

Левски завоюва с 1:0 последната контрола преди първия си формален мач против Вадуц в Лига Европа. "Сините " победиха в другарска среща, играна на "Георги Аспарухов " украинския Олександрия, а единственото попадение бе дело на Габриел Обертан, който вкара хубав гол от далечна отдалеченост. Преди началото на мача от Левски показаха и новите футболисти в отбора - Давиде Мариани и Марин Полачек.

Срещата стартира с добра игра на Левски още през цялото време, като в 11-ата минута Обертан напредна хубаво отляво и пусна остро подаване, само че бранител на Олександрия се оправи.

Единственото попадение в срещата падна в 20-ата минута, когато се разписа Габриел Обертан. Крилото на "сините " навлезе от фланга в средата на терена и вкара с мощен шут от към 20 метра.

В 41-ата минута Давиде Мариани направи хубаво центриране в наказателното поле на украинците, само че не съумя да откри съотборник.

Новият вратар на Левски Марин Полачек направи положително избавяне в 77-ата минута след рискова офанзива на Олександрия.

До края "сините " имаха няколко благоприятни условия да отбележат нов гол, само че по този начин и не съумяха.

Първият формален мач на Левски е идната седмица против лихтенщайнския Вадуц в първия квалификационен кръг на Лига Европа. Срещата ще се състои в 18:45 часа, а реваншът на "Георги Аспарухов " е на 17 юли (вторник), като началният час остава същият.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР