Левски спечели неочаквано трудно мача си с Ботев Враца от

...
Левски спечели неочаквано трудно мача си с Ботев Враца от
Коментари Харесай

Голобрад юноша донесе победата на Левски над Ботев Враца

Левски завоюва ненадейно мъчно мача си с Ботев Враца от петия кръг на Първа лига. Единственият гол в срещата вкара 17-годишният Преслав Бачев, който се появи като запаса на мястото на Ивелин Попов през второто полувреме.

Двубоят на стадион „ Георги Аспарухов “ стартира с минута овации в памет на великия баскетболист Атанас Голомеев, който умря на 76-годишна възраст. През първата част „ сините “ имаха самодейността, само че се затрудняваха да основават чисти голови положения.

Отборът на Николай Костов не показваше добра игра. До почивката беше настанала досада и евентуално на почивката е имало мотивационна тирада в съблекалните.

Второто полувреме стартира с тройна промяна за Левски, което е показателно за видяното. Десетина минути по-късно влезе и Преслав Бачев, който се трансформира в воин. В 83-ата минута младият нападател донесе успеха и подвигна „ Герена “ на крайници.

Сега пред Левски следва значимия реванш против Апоел Беер Шева за класиране на плейофите в шампионата Лига на конференциите.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР