Левски спечели казуса за скандално избягалия от Герена Хеан Деса.

...
Левски спечели казуса за скандално избягалия от Герена Хеан Деса.
Коментари Харесай

ФИФА наказа избягал от Левски

Левски завоюва проблема за скандално избягалия от " Герена " Хеан Деса. Новината заяви перуанското издание " El Bocon ". Както е известно, крилото напусна България в края на предходната година и се прибра в родината си. След като не се върна за началото на зимната подготовка, от Левски реагираха и незабавно дадоха 24-годишния състезател на ФИФА. 

След дълго безмълвие въпреки всичко се разбра, че международната централа е взела ограничения и е спряла правата на Деса. Предполага се, че той няма да може да играе до края на този сезон, защото точно тогава изтича договорът му със " сините ", написа " Меридиан Мач ". Не е ясно какви други наказания има за крилото, само че е несъмнено, че той няма да се размине само със спрените права.

Понастоящем Деса има джука сделка с десетия в перуанското състезание Спорт Росарио. Той обаче не може да подпише контракт и да бъде картотекиран, защото е осъден от ФИФА. Иначе спортният шеф на въпросния клуб Емануел Еспиноса се е схванал с Деса по всичко към неговия договор. В него има точка по отношение на дисциплината, която в случай че наруши, може да бъде освободен на момента. Според " El Bocon " освен прекосяването на перуанеца в Спорт Росарио е под въпрос, само че и цялата му кариера.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР