Левски спечели дербито на дублиращите отбори срещу Славия в отложена

...
Левски спечели дербито на дублиращите отбори срещу Славия в отложена
Коментари Харесай

Дубълът на Левски разби Славия II в мач с десет гола

Левски завоюва дербито на дублиращите тимове против Славия в отсрочена среща от 26-ия кръг на Югозападната Трета лига. Двубоят се игра на едно от помощните стадиони на " Герена " и предложи същинско голово представление с 10 попадения. 

В последна сметка " сините " се постановиха със 7:3 и нанесоха първа загуба на своя съперник, откогато шампионатът навлезе във втората си фаза. 


11  Левски II - Славия II
Домакините изиграха доста мощен мач и напълно справедливо се поздравиха с триумф. За спечелилите по два гола осъществиха Антон Иванов и Преслав Бачев. По един прибавиха Антоан Стоянов, който се разписа от дузпа през първата част, и Калоян Петков в заключителните минути на дуела. 
В последната минута от постоянното време играчът на Славия Марсел Йорданов си означи злополучен автогол.


11  Левски II - Славия II
За " белите " точни бяха Румен Рангелов, Кристиян Балов и Кристиян Величков. Въпреки тежкото проваляне, славистите остават на трето място във Втората група на Югозапад с актив от 27 точки.
11  Левски II - Славия II
Левски II пък събра 23 пункта и се изкачи до петата позиция в класирането. Днес “сините ” бяха водени от Виктор Димитров, откакто досегашният ментор Елин Топузаков пое представителния тим.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР