Левски ще трябва да посрещне Септември Симитли в турнира за

...
Левски ще трябва да посрещне Септември Симитли в турнира за
Коментари Харесай

Мъри Стоилов прекроява Левски срещу Септември за Купата

Левски ще би трябвало да посрещне Септември Симитли в шампионата за Купата на България на следващия ден със състав, сходен на този, който извади и при успеха над Марек в Дупница на старта на конкуренцията.

Този път много от измененията, които треньорът Станимир Стоилов ще направи, са наложителни.

Най-вече поради умората, която се натрупа в много от титулярите след двете победи над Локомотив София и Пирин Благоевград. Друг проблем са и картоните. Ради Цонев е осъден, а брат му Боби виси. При нова глоба той ще пропусне гостуването на Черно море, където отборът ще би трябвало да затвърди надигането си.

Почти несъмнено е, че на вратата против Септември ще стартира Пламен Андреев, който пази и на " Бончук ", а в отбрана около новата централна двойка Зайков - Кордоба ще работят Ивайло Найденов и Патрик-Габриел Галчев, написа " Мач Телеграф ".
свързани новини1826на 23.10.2021
В игра ще се завърне и Андриан Краев, който изтърпя наказване за насъбрани картони против Пирин, само че към този момент може да се завърне измежду титулярите.

Както е известно, на " Герена " към този момент оповестиха, че цел №1 за този сезон е продобиване точно на Купата. Това не се е случвало откогато Станимир Стоилов напусна " Герена " през 2008 година. Той донесе последния подобен трофей с победа над Литекс с 1:0 в Стара Загора през 2007 година.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР