Левски ще следят внимателно представянето на двама младежи, които се

...
Левски ще следят внимателно представянето на двама младежи, които се
Коментари Харесай

Двама царе са в радара на сините

Левски ще наблюдават деликатно представянето на двама младежи, които се появиха в полезрението на клубовете през тази пролет. Става въпрос за играчи на Царско село. Първият от тях е Димитър Костадинов, който бе притеглен от Септември.

Той стартира да се показва сносно под управлението на Любослав Пенев. Освен това "сините " ще внимават и за изявите на Хари Денков. Вторият е техен младеж, само че си потегли от "Герена ", откакто счете, че там не му дават задоволително опция за изява.

Приоритет, на "Георги Аспарухов " ще имат личните юноши, само че клубът също по този начин се оглежда и за други надарени млади състезатели, които могат да донесат дивиденти в бъдеще.

Както е известно, наставникът Стоянович има изискване да вкара най-малко трима от юношите до 19 години и двама от тези до 17./Мач телеграф

function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР