"Левски" ще се опита да привлече голмайстора на "Ботев" (Враца)

...
"Левски" ще се опита да привлече голмайстора на "Ботев" (Враца)
Коментари Харесай

Левски се прицели в голмайстора на Ботев /Враца/ Дориан Бабунски

"Левски " ще се опита да притегли голмайстора на "Ботев " (Враца) Дориан Бабунски през зимата. Северномакедонецът се показва на равнище и незабавно е хванал окото на Станимир Стоилов, написа "Тема спорт ".
Както е известно, главната цел пред столичани на трансферния прозорец през януари ще бъде привличането на централен нападател, който да е с профил голаджия и да приключва офанзивите на отбора. В момента на "Герена " разполагат само с Билал Бари, само че мароканецът с френски паспорт разочарова с представянето си макар огромното предпочитание, което демонстрира в мачовете. Дошлият от "Монтана " футболист е в психическа дупка, откакто към момента няма гол в формален мач за "сините ". Там е изпробван и Мартин Петков.
"Левски " ще опита да притегли Бабунски по схемата с Димитър Костадинов със "Септември " (София). За "Ботев " (Враца) ще остане % при следваща продажба на нападателя. Юношата на "Реал " /Мадрид/ дойде на "Христо Ботев " при започване на годинта и бързо се трансформира в главен състезател в схемата на врачани. Той има на сметката си 19 дуела в Първа лига, в които осъществя 5 попадения.
25-годишният нападател е артикул на школата на "Реал " /Мадрид/, само че прави дебюта си във "Феуналбарда ", а по-късно играе за "Олимпия " (Любляна), "Радомле ", както и в японските "Мачида Зелвия " и "Кагошима Юнайтед ".
Бившият юношески национал на Северна Македония влиза в профила на играча, който желае Стоилов, защото може еднообразно дабре да задържа топката с тил към вратата и да играе чудесно с глава. Също по този начин той е млад и може да бъде продаден след време за добра сума.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР