Левски ще се опита да осъществи още един трансферен удар

...
Левски ще се опита да осъществи още един трансферен удар
Коментари Харесай

Левски ще се опита да привлече един от стълбовете в националния отбор

Левски ще се опита да реализира още един трансферен удар през януари. ТОПСПОРТ научи, че " сините " желаят да се подсилят с един от стълбовете на националния тим Страхил Попов. Десният бранител ще стане свободен сътрудник, откакто стана ясно, че актуалният му клуб Касъмпаша ще приключи договорите на огромна част от главните футболисти.

Лично треньорът на столичани Петър Хубчев ще организира диалог с Попов и ще се опита да го убеди да продължи кариерата си в Левски. Задачата на експерта няма да е лесна, защото, съгласно турските медии, интерес към Страхил от локални тимове не липсва. Основният коз на " сините " в договарянията с бранителя ще бъде точно Хубчев. Десният бранител се представяше впечатляващо за националния тим под управлението на наставника, който също не крие благосклонностите си към него.
 Снимка 284557
Източник:

Страхил Попов играе за Касъмпаша от зимата на 2016 година. Той е неизменим титуляр за отбора от Истанбул, като не рядко е попадал в тима на кръга в турската Суперлига за отличните си изяви. През този сезон бранителят е изиграл 14 мача в шампионата.

Левски към този момент се укрепи с десен бек - Деян Лозев. Дошлият от Арда футболист може да играе и като крило.
 Тити Папазов: Реалист съм - купата е за Лудогорец, а Левски ще завоюва Купата на България
Тити Папазов: Реалист съм - купата е за Лудогорец, а Левски ще завоюва Купата на България

Призова за обединяване в българския футбол
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР