Левски ще продължи да държи Здравко Димитров под око и

...
Левски ще продължи да държи Здравко Димитров под око и
Коментари Харесай

Левски не се е отказал от Здравко Димитров

Левски ще продължи да държи Здравко Димитров под око и напролет. В момента крилото играе чартърен в Спартак (Варна) и направи мощни мачове през първия полусезон.

Той изигра 11 дуела за соколите, в които вкара едно попадение и направи три асистенции. 24-годишният футболист внесе заостреност и скорост в офанзивите на варненци и един от най-силните му мачове бе точно против Левски (2:2), написа " Тема Спорт ".

След края на акцията Спартак може да го откупи, само че последната дума за трансфер ще има Станимир Стоилов. Именно Мъри го " замрази " през предходната година поради проблеми отвън терена и дружно с Димитър Костадинов, Здравко Димитров бе изхвърлен от първия състав.

Сега с изключение на положителното му показване, крилото може да получи помощ и от сегашния си треньор при соколите Димитър Димитров. Известно е, че Херо и Станимир Стоилов поддържат отлични връзки и наставникът на сините на няколко пъти е споделял, че постоянно разискват тематики свързани с футбола.

Новият треньор на Спартак може да даде рекомендация за Здравко Димитров и той да бъде оправдан на " Герена ". Крилото към този момент обществено се извини на Стоилов за постъпките си и съобщи, че желае още веднъж да облече синия екип, с цел да покаже, че има място в отбора. Той изигра общо 69 мача за столичани във всички шампионати, в които означи три гола.

24-годишният футболист е един от перспективните играчи, от които могат да се завоюват положителни пари при предстоящ трансфер и надали от " Герена " ще го изтърван с лека ръка да си тръгне без да бъде получена трансферна сума за него. Договорът на Здравко Димитров, който пристигна в Левски през лятото на 2019 година от Септември София, е за още година и половина.
 Левски продава Краев до дни?
Левски продава Краев до дни?

" Сините " са отхвърлили оферта на стойност 700 000 евро
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР