Левски ще прехвърли 11 бройката на новите попълнения това лято.

...
Левски ще прехвърли 11 бройката на новите попълнения това лято.
Коментари Харесай

Аржентинец от Хетафе на път към Левски

Левски ще трансферира 11 броя на новите попълнения това лято. След крилото Габриел Обертан, който през днешния ден ще се обвърже на „ Герена ", в София ще дойде и бранител от Примера дивисион.

Това е аржентинският централен защитник Николас Горосито, който идва от „ Хетафе ", научи " Стандарт ". 28-годишният бранител към този момент е дал единодушието си да подпише с Левски. Горосито обаче не е играл в най-високото равнище на футбола в Испания, защото предишния сезон Хетафе бе в Сегунда дивисион.

Аржентинецът има 22 мача и 1 гол за мадридчани през предишния сезон. Договорът му е до лятото на 2018 година, което значи че „ сините " ще би трябвало да платят трансферна сума за него.

Преди да облече екипа на Хетафе, Горосито има шест сезона в Слован Братислава. В словашкия отбор Николас може да се похвали с две трофеи (2012/13, 2013/14), една купа (2012/13) и една Суперкупа на страната (2014/15).

Днес следобяд персонално Спас Русев идва в София с цел да приключи договарянията с Обертан, някогашен съотборник на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед. Според наша информация предприемачът е споделил, че за финален път се намесва персонално в ръководството.

Той е приключил работата си - намиране на 12 милиона лв. за тази година, и чака подчинените му да спрат да звъня с мотив и без.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР