Левски ще получи като трансфер малко под 2 милиона евро

...
Левски ще получи като трансфер малко под 2 милиона евро
Коментари Харесай

Левски взима няколко милиона за Обертан, французи обявиха трансферната сума

Левски ще получи като трансфер малко под 2 милиона евро за Габриел Обертан, който през днешния ден или на следващия ден ще подпише формалния си контракт с турския клуб Ерзурумспор, оповестява авторитетното френско издание Франс Футбол.

Според електронната версия на списанието, двата клуба са постигнали сделка по всички вероятни проблеми в контракта и с цел да има трансфер би трябвало и Обертан да одобри предлагането на турците.

Ерзурумспор, който е предпочитано финансиран от локалната община, се бори за оцеляването си в Суперлигата, заемайки сега предпоследното 17-о място. Договорът на някогашния футболист на Манчестър Юнайтед, Уигън и Нюкасъл би трябвало да бъде за две години и половина.

29-годишното крило през вчерашния ден е бил на самолета дружно с мениджъра си, само че договорката не е приключена заради натовареността на хората от Ерзурумспор. Само през вчерашния ден те са привлекли петима нови футболисти и е трябвало да оформят прехвърлянията им. Това са Рашад Мухамед от норвежкия Сарпсборг 08, нападателят Кристиан Фардал Опсет от Бодьо Глимт (Норвегия), десният защитник Серкан Куртулос от Елазъгспор, централният защитник Пиер Канструп от Орхус (Дания) и нигерийското крило Самюел Едуок от Касъмпаша.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР