Левски ще настоява пред новото ръководство на БФС дербито с

...
Левски ще настоява пред новото ръководство на БФС дербито с
Коментари Харесай

Левски поиска дербито с ЦСКА да бъде без гостуваща публика

Левски ще упорства пред новото управление на БФС дербито с ЦСКА да се играе без гостуващи агитки. Това съобщи мажоритарният притежател Наско Сираков. Той разяснява и грозните подиуми в Сектор " А ".
Прочетете още
„ Ще излезем с предложение към новото управление на БФС, стигнахме до умозаключение, че при актуалните уреди, с които играем, няма значение на кой стадион ще играем, само че тези дербита би трябвало да са без гостуваща аудитория, с цел да няма смъртен случай. Ще настояваме тези дербита да се играят без гостуващи почитатели “, сподели Сираков по тематиката.

„ Въпросът за случилото се в Сектор А е към органите на реда, не приемем, че това става по време на мач на Левски, ужасно доста скърбя, че се случи такова нещо “, продължи мажоритарният притежател. Изпълнителният шеф Даниел Боримиров също взе отношение

„ Животът на всеки един наш почитател е значим и не виждаме различен метод. Виждате какъв брой сигнални ракети се изстреляха, малко ме тормози бездействието на полицията по какъв начин са вкарани. Извиних се на доста наши почитатели за случилото се в Сектор " А ", само че това е работа на Министерство на вътрешните работи “, съобщи Боримиров.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР