Левски ще направи опит да се подсили с крилото на

...
Левски ще направи опит да се подсили с крилото на
Коментари Харесай

Левски с опит да вземе национал от Лудогорец

Левски ще направи опит да се укрепи с крилото на Лудогорец Светослав Ковачев, твърди " Тема спорт ". " Сините " не могат да си разрешат да го купят през зимата, по тази причина ще се опитат да го убедят да пристигна на " Герена " през лятото като свободен сътрудник.

22-годишният национал има контракт с " орлите " до края на сезона. Разградчани към този момент насочиха предложение към младока да подпише нов договор, само че той го отхвърли.

Интерес към Ковачев има от родни клубове, както и такива от чужбина.

Роденият в Плевен Светослав дебютира за " орлите " още през сезон 2015/16. След това все бе сред мъжкия и дублиращия състав, до момента в който от клуба не започнаха да го преотстъпват. Младокът изкара акцията 2018/19 чартърен в Дунав. За русенци той бе на терена в 27 турнирни срещи, в които се разписа 5 пъти. През есента на сезон 2019/20 Ковачев носи екипа на Етър, като за " болярите " взе участие в 19 турнирни дуела, без да се разпише.

След това крилото дебаркира в Арда (Кърджали), като напролет на 2020-а бе на терена в 9 мача за състезание, в които вкара два гола. През предходната есен Ковачев бе главен състезател на кърджалийци - осъществя 3 попадения в 15 срещи в елита. Треньорът Николай Киров искаше да го задържи, само че двата клуба не доближиха до сделка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР